Vores ydelser

Nyhedsbreve

Med mange års erfaring i nyhedsbreve og som godkendt MailChimp ekspert, løser vi alle former for opgaver. Design, support, undervisning, automatisering og udvikling.

Hjemmeside

Kom i front med en hjemmeside, der forener nyeste trends, smukt design og funktionalitet på tværs af platforme. Vi udvikler alle former for hjemmesider og bygger gerne oven på åbne solide systemer.

E-handel

Sæt gang i dit salg online og nyd godt af vores mangeårige ekspertise indenfor webshop og e-handel. Vi arbejder intensivt for at dine kunder får en god online oplevelse, så de vender tilbage igen og igen.

Webdesign

Et godt webdesign understøtter og bærer din online forretning og matcher din virksomheds identitet. Vi leverer skræddersyede løsninger til dig, der ønsker unikt design og/eller standard løsninger, til dig der har behov for et godt all-round website.

Programmering

Udover hjemmesider udvikler vi også alle former for online løsninger og webapps bygget på moderne åbne teknologier og frameworks. Med over 15 års erfaring føler vi os sikre på, også at kunne løfte din programmeringsopgave.

Hosting

Vi vejleder vores kunde til den bedste hostingløsning på markedet i forhold til projektets behov. Vi har erfaring med at flytte alle former for webhoteller, opsætte dedikerede webservere og benytte cloud-løsninger, hvor det giver mening.